Καλώς ήλθατε στη Grivas Publications

Η εταιρεία GRIVAS Publications δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενόγλωσσων βιβλίων από το 1986. Ο ιδρυτής της εταιρείας Κωνσταντίνος Γρίβας ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων αγγλικής γλώσσας ήδη από το 1970 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου. Η εμπειρία λοιπόν όλων αυτών των ετών, το υψηλό επίπεδο ποιότητας και η κατανόηση των αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικών έχουν καθιερώσει την εταιρεία Grivas Publications ως ηγέτη στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα ›

Τα βιβλία μας

Books Εμείς στην GRIVAS Publications, με τα 30 χρόνια εμπειρίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους επικοινωνίας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και ευκολότερα για τους νέους μας τίτλους.

Δείτε το κατάλογό μας ›

New Books 2019

New BooksΣας ενδιαφέρουν τα νέα μας βιβλία; Στην ενότητα New Books for 2019 του καταλόγου μας θα βρείτε όλες τις νέες μας εκδόσεις καθώς και νέα βιβλία σε ήδη υπάρχουσες σειρές.

Νέες Εκδόσεις ›

Αγοράστε online!

EshopΚάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο eshop.grivas.gr ή τηλεφωνικά στο 210.5573.470. Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 25€ !

E-shop ›

Newsletter

(*) Υποχρεωτικά πεδία

Όνομα (*)

e-mail (*)

Επώνυμο (*)

Ιδιότητα (*)

Τηλέφωνο

Συμπληρώστε παρακάτω το άθροισμα(*)
= 3+3

Grivas Publications© 2016. All Rights Reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb